Alla inlägg den 16 juni 2010

Av Anniqa - 16 juni 2010 21:43

Man kommer till insikt då och då.


Jag har ju nämnt att dottern är på vift. Nu är det EN vecka kvar tills hon kommer hem och det är jag som ska hämta henne och några av de andra resenärerna på Arlanda. Jag LÄÄÄÄÄNGTAR!


Den här tiden när hon har varit borta har jag jobbat på jobbet och sen jobbat på min lilla firma. Sen har jag kommit hem. Oftast sent som tusan och det har varit oerhört trist på matfronten. När jag tänker tillbaka vet jag knappt vad jag har petat i mej till middag under den här tiden.


Igår var vi bjuden på grillat hemma hos den här snygga killens pappa och det var supersmaskigt och trevligt! -Annars, såhär på vardagarna har det varit så snabbt och så enkelt som möjligt. TRIST!


Vi har akvariefiskar. De har tajmer på lyset och det hinner inte slå på innan jag åker till jobbet och det har redan slagit av när jag kommer hem. Jag väcker fiskarna och matar dom och de ser inte ut att gilla det.


Den snygga gossen trivs skrämmande bra i sin lägenhet och vill inte alls bo här med mej.


Ok... nu till insikten. Det är alltså så här det kommer att bli den dag dottern flyttar hemifrån.


Det innebär att jag inte alls behöver ha en 3:a. Jag har en husvagn och i princip skulle jag kunna klara mej med den eller jag kanske skulle kunna bo i min lokal som jag har till firman, fast jag har ju inte nån dusch... och jag är ju ändå där mera på min vakna tid än hemma... Eller så tar man helt resolut och flyttar efter dottern... Jag la fram det förslaget härkom kvällen när jag snackade med henne och då sa hon att det var toppen. Antagligen är det inte lika toppen resten av livet men om det fortfarande är det om sådär ett år då är det jag som flyttar!


Undrar vart jag ska ta vägen? Vart pluggar man vidare som teknikstuderande? Vad försörjer man sej på om man flyttar till en helt ny ort och inte har världens mest gedigna utbildning?


Ska man börja packa. Eller ska jag helt enkelt nöja mej med en etta med kokvrå i centrala söderhamn och skaffa långtidsfoder till fiskarna...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards