Alla inlägg den 3 april 2012

Av Anniqa - 3 april 2012 23:04

Det är inte så ofta jag snackar med min far men när jag gör det är det alltid lika roligt och upplyftande. Han är en pigg prick som lever sitt liv med stor entusiasm. Tex gillar han att köpa gamla slitna hus som han förvandlar till nåt riktigt hemtrevligt och sen när det har blivit så där fint och bra, då drar han vidare till nästa ruckel. Detta har pågått så länge jag kan minnas och just nu bor han tillsammans med frugan i ett hus som håller på å blir ruskigt fint i Järvsö. Kolla bara in det här fina skafferiet!



Det är nog styvmorsans förtjänst mycket av det här men just det där att fixa och heminreda med gamla saker har de då gemensamt. Man skulle kunna säga att de har kört shabby chic redan långt innan shabby chic fanns...


Nu har styvmodern och ena styvsyrran varit till Amsterdam på turné och farsan stannade hemma hos katterna. I fredags ringde han och tjoade glatt och berättade att han var ensam hemma och att han på sätt och vis tyckte det var skönt och trivsamt. MEN.... han hade gjort jordens dundertabbe!!!!


För att riktigt på njuta av att vara enastående eller gräsänkling hade han köpt ett paket med Familjen Dafgårds kåldolmar i 4-pack. Tanken var att det skulle räcka till två delikata måltider men på nåt sätt så bara råkade han äta upp alla fyra redan på fredan. Hehe... tänk så lätt de bara halkar ner de där kåldolmarna :o)


Kåldolmar


Visst ser det goda ut!


Jag själv råkade äta en hel påse chips i lördags kväll efter middan.... lätt hänt det med!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards