Alla inlägg den 11 april 2010

Av Anniqa - 11 april 2010 22:47

Har haft vårpremiär för utomhusmarknader i helgen. Fredag-lördag i Sandviken med kyla, fukt och glest med besökare. Sen tog jag och rundade av helgen med en solig och välbesökt dag i Forsbacka.


Det är kul med såna här mindre marknader. Folket uppskattar mera att det händer nåt och går så att säga man ur huse för att kolla på vad vi knallar säljer. Det är många som står och rotar i mina cremeburkar och ibland kan man bli rikigt förvånad. Tex idag blev jag det.


Mitt i en kopp kaffe upptäckte jag en herre som kikade runt på bordet för att sen snappa till sej ett visitkort. Han frågade lite om grejorna och undrade om jag inte hade nåt varumärke för grejorna... jag vet ju knappt vad "varumärke" betyder så jag svarade att det heter Hemkokat det jag gör.


Eftersom han fortsatte snoka runt så frågade jag om han själv är i branchen, och det var han och han undrade om jag hört talas om Björk & Berries. TACK OCH LOV har jag det. Det är ett företag som tillverkar naturkosmetik i Högbo och jag har länge varit på väg att åka dit och kolla. Karl mitt emot mej visade sej vara självaste grundaren för produkterna och det var ju skitkul att få träffa honom.


Nu har jag googlat.


Han som jag babblade med heter Pierre Wulff. Han har en bror som heter Robert. Hans far skapade en gång ett företag i skönhetsbranchen med namn efter sina söner.


Pierre Robert heter den firman om nån hört talas om den.


Jag inser att jag borde börja intressera mej för vad som händer i välden för att inte framstå som en jubelåsna :o(

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards