Alla inlägg den 8 september 2010

Av Anniqa - 8 september 2010 21:53

Jag är lite dålig på att handla nya kläder och sånt. Dels så har vi tidsbristen, sen penningbristen och så sist men inte minst bristen på att hänga med i utvecklingen.


Visst shoppar jag väl då och då men det händer väldigt ofta att de nya kläderna hänger i garderoben och de gamla inkörda är de som används. De gamla är ju liksom de som man trivs i och har bott in sej i. Jag köper gärna nåt bekant när jag handlar så det blir inte så stor variation i garderoben.


Luvjackor tex. Kan man få för många såna? Jag älskar luvtröjor. Jag använder aldrig luvan dock men hittar jag ett plagg med luva på så måste jag på momangen prova det om man inte har luvjackan på sej så kan man alltid knyta fast den på sej så den är med. Det är marigt med tex stickade tröjor. Knyter man fast dem lite för mycket så har man vips ärmar som är 2 meter långa. 


Sen några år tillbaka har jag två favoritplagg. Det ena är ett par röda brallor med resår i midjan. Bomull är det och de är supertunna. Sköna som fanken! Sen är det min skjorta! Den har hängt med i minst 15 år, kanske längre faktiskt! Jag minns inte var jag har köpt den eller när men den är då oerhört välanvänd. Jag drar på mej dessa två plagg så ofta jag får och hinner och fick jag så skulle jag bara ha såna sköna kläder.


Jag har hört suckar över speciellt skjortan och jag har liksom hajat att jag inte är så snygg i den men vad tusan, sådär på morron när man är nyvaken är den ju bara helt fantastisk.


För ett tag sen så visade mitt barns far vad han har för visningsbild på mej i sin telefon. Alltså, när jag ringer så ploppar det upp en bild. Här är bilden.



Ja, vad ska man säga? Inte är det vackert det här, men väldigt bekvämt. Frisyren och ansiktsutrycket skvallrar om att det är på morgonen det här kortet är taget.

  

Nu kommer vi till nästa grej.


Dottern ska ha skolfotografering i morgon och hade visst lite klädbrist. Alltså rotade hon i min garderob i morse och av alla dessa svarta t-shirtar och för att inte glömma alla luvjackor väljer hon att gå till skolan iförd min rutiga skjorta!


Alltså, om man bara håller ut tillräckligt länge med sina kläder så kommer de alltid igen. Kan det vara så att den håller på att bli lite inne såhär på gamla dar? Tänk om nåt mer jag har bevarat snart kommer på högsta mode, då innebär ju det att jag inte behöver handla nåt på ett bra tag... eller?


Jag är i alla fall stolt över dottern och hennes klädval -och tänk var roligt för skjortan att äntligen få komma ut bland folk.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards