Alla inlägg den 13 september 2010

Av Anniqa - 13 september 2010 21:59

Sen en tid tillbaka har min bil varit utan avgasrör. Nu är den utan avgassystem.


Till avgassystemet hör ljuddämparen. Jag har inte någon sån på min bil.


Min bil låter mycket och illa.


Min bil har länge varit lite av ett orosmoment i mitt liv. Man kan väl säga att det hela startade vecka 7. I rasande snöstorm och bitande kyla valde den lilla jävlen att stanna ute i Östansjö där jag jobbar. För den som vill fördjupa sej i det finns hela storyn här: http://anniqa.bloggagratis.se/2010/02/22/2584246-i-var-serie-det-javlas-har-vi-nu-kommit-fram-till-vecka-7/


Efter detta har bilen fått ny startmotor 2 ggr, den har fått nya däck, fått omvårdnad och diverse tillfixningar av Peter som inte bara driver en bilskrot utan också lagar bilar. Jag tycker det är så fint av honom. Det visar att han är human, att han inte bara tar in de gamla bilarna och plattar ihop dem till ett paket så fort han får chansen.


Sist jag var till Peter med bilen så träffade jag först på hans far som glatt hojtade "jasså, det är dags nu!" och menade att jag skulle lämna bilen för skrotning. Jag sa bestämt nej men han knappt säga det förren jag träffade på hans mor som undrade om jag skulle skrota bilen. Sen gick jag in i verkstan för att leta reda på gossen och inne i ett litet rum hittade jag min kompis som är syster med Peter, Kicki. Hon satt och letade muttrar eller nåt och undrade liksom sina föräldrar om jag var där för att skrota bilen. Peter lödde snällt ihop tåtarna som åkt isär och som gjorde bilen så förtvivlat bakåtklen.


Nu bör jag ha en annan bil snabbt som blixten och känner att jag inte riktigt har koll på läget.


Jag har fått rådet att undvika franska bilar. Jag bör också unvika alla volvo som börjar på en 4:a säger Peter. (den jag har är en 460) Opel sa min jobbarkompis till om idag, eller så var det Ford... lär mej aldrig att hålla isär de två. Den hon sa till om lyfte hon dock ett varningens finger för. Hon hade en sån en gång och den tramsade visst hela tiden.


Nu fick jag ett hett tips från gossen jag tycker är extremt trevlig... måste sluta.


Men förresten, min Volvo 460 är till salu. Årsmodell -96, har gått 26000 mil tror jag. Har nya däck och full tank. Besiktad till mitten av nästa sommar. INGET AVGASSYSTEM!


Kom med ett bud.


Takboxen och en rulle silvertejp ingår i köpet.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards