Alla inlägg den 14 juli 2010

Av Anniqa - 14 juli 2010 23:05

Jag hämtade hem dottern i kväll och på vägen hem passade vi på att handla lite på E-center. Det blev det vanliga; turkyoghurt, keso, ägg, nötter.....Turkyoghurt hade man ju knappt smakat för nåt år sen och nu finns det alltid i kylen. Samma sak är det med kyckling. När jag var liten åt vi höns med ris. Nu är det kycklingfilé var och varannan dag baske mej. Tiderna förändras och med den menyn.


Jag är en sån där som alltid försöker ställa bilen på samma ställe. Mitt ställe på E-center är på den raden som är närmast bensinpumpen och på 2-4 plats närmast E-center. Där är det nära till kundvagnar, skugga om man har tur och nära till entrén. När vi handlat klart gick vi alltså med raska steg däråt. Om jag varit själv skulle jag ha börjat fundera på om jag är lite gaggig men även dottern såg förvånad ut så jag fattade att hon också var inne på att vi ställt bilen på det vanliga stället.


Tja, där stod vi med handen skuggande solen i ögonen och spejade ut över parkeringen för att finna den bortsprungna bilen och efter att ha svept med blicken fram å tillbaka några ggr fick vi syn på den. EN BRA BIT BORT!


Tackom och lovom så var det rätt folktomt på parkeringen så den hade kunnat rulla utan att stutta i nåt. FAN om den hade rullat på nån dyr och fin bil!


Nu ska jag vara lite mera noga med att dra i handbromsen och lägga i växel igen. Saker har hänt förr av samma anledning....


Tar det en annan dag för nu ska jag massera dottern men här kommer en bild såklart!


  

Ser du den... den lilla röda en bra bit bort. Vi står på utgångsplatsen och plåtar.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards