Alla inlägg den 17 augusti 2011

Av Anniqa - 17 augusti 2011 23:02

Han som jag numera bor med har visat sidor på sista tiden som jag inte tidigare lagt märke till. Eller så har jag helt enkelt blundat för dom.


Låt mej berätta:
Ni vet hur det kan vara när man är sådär skittrött och ska sova. -Precis när man håller på och somnar så kan man få för sej att man ska gå utför en trappa eller att man sitter på en gunga och så ramlar man! Alltså, man drömmer det fast man nästan är vaken och då, precis när man ramlar så rycker man till så man nästan flyger ur sängen. Nån mer som har det så eller är det bara jag?


Har ni kollat in en hund som sover någon gång? Det är inte helt ovanligt att dom smågläfser och rycker i sömnen och jag har en teori om att de drömmer att de jagar sork eller nåt annat festligt när dom håller på så. Det händer att dom liksom ligger och krafsar också och sen kan dom liksom småflina för sej själv och då tror jag dom har fått tag på en riktigt fet sork i drömmen.


Han som jag sover med om nätterna ligger också och gläfser och rycker i sömnen precis när han håller på och somnar när han är rikigt trött och det har hänt att jag har frågat honom om han jagar sork men jag har inte fått nåt bra svar, bara ett morrande liksom.


Igår när vi skulle gå å sova var det ett himla bökande. Karln är ju 2,5 dm längre än jag och det kan ju vara så att täcket inte räcker till lika bra från topp till tå för honom för till men mej men till sist var jag tvungen att fråga honom om han var skendräktig?! Han bökade runt i sängen som en skendräktig tik som bereder ett bo till sina små valpar och nu undrar jag så smått när valparna kommer?


Och blir det lugnare på nätterna då?


Annars så har jag annat som stör om nätterna också. Mitt vänstra knä tex. Det vägrar sova om det inte får en kudde under sej. Man kan ju undra om det var smart att köpa ett hus med fyra våningar när man är 43 år och har ett tramsigt knä....


Nä, här sitter jag och sitter. Jag målar element i kväll och för att orka ta tag i det dracks det nåt glas vin till maten. Nu jäklar ska här målas.


Abend!



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards