Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Anniqa - 9 februari 2011 17:21

Ni är väl några som haft era aningar om att det är nåt fel på mitt huvud. Jag vill bara bekräfta att ni har haft helt rätt. Det är trasigt en bit in i skallen.


Det som är defekt är småsaker i öronen och det gör att jag hör dåligt och det kommer med all säkerhet att bli sämre med tiden. Åkomman kallas otoskleros och ställer till så att de små benen i örat liksom växer ihop eller fast.


  


Det har onekligen sina fördelar det här! Om det tex är nåt störande ljud när man ska sova så lägger man sej helt enkelt bara på det örat som man hör bäst på så blir det mer eller mindre tvärtyst.


Men något som inte funkar så bra när man hör halvtaskigt är att höra vad folk säger på teve om det är för hög bakgrundsmusik. TV4 har dille på att varva prat med musik och då gärna ganska lågt prat med hög musik. Oftast så växlar dom mellan prat och musik och då är det ju bara att ligga beredd med fjärrkontrollen och höja/sänka/höja/sänka/höja/sänka.... men ibland så klipper de till med att ha det låga pratet samtidigt som den höga musiken och jag tror att det kan vara då som den som hör riktigt dåligt höjer ljudet riktigt ordentligt och sen låter det vara kvar på högt.


Under reklampauserna höjs ljudet ytterligare... eller det komprimeras så man upplever det som högre även om det inte är det (säger han som är så snygg..) men det är i alla skränigt.


Just nu hatar jag tex reklamen för vitaePro, ett kosttillskott. Reklamsnuttens sista del har otroligt enerverande musik som totalt dominerar och man orkar inte höra vad de säger utan drar ner ljudet helt.


Gud vad korkat!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards