Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Anniqa - 14 mars 2011 10:26

I går morse var förvirringen total här hemma.


Den snygge sa nåt i stil med "ja, vad ÄR klockan nu då?" och jag hajade ju direkt att han snackade om den s.k Sommartiden.


Min dotters farfarsfar -Lennart, struntade redan på sin tid i att ställa om klockan till sommartid och därför blev det väl på sätt och vis lite förvirrat då någon frågade honom vad klockan var. Efter lite trasslande brukade folk komma på att han inte hade ställt om klockan efter sommartiden och upplyste honom om att hans klocka gick en timme fel. "-Ja, enligt den där jävla TOKTIDEN ja!" sa Lennart och fortsatte skita i att ställa om klockan.


Lennart är lite av en förebild för mej när det gäller just det här för jag tycker också att det är ett jävla joll!


Nåja, eftersom han som är så snygg hade tagit upp frågan så var det ju bara att försöka lista ut åt vilket håll visarna skulle vridas. Nån har sagt nåt till mej om trädgårdsmöbler och att det är så LÄTT att veta hur man ska ställa om klockan om man tänker på dem. Den snygge kom på att dator och mobiltelefonerna borde ställa om sej själva och med det så struntade vi i åt vilket håll klockorna skulle ställas och gick ner för att äta frukost. Oxfilé provencale... Ja, sover man länge är det ju lika bra att gå direkt på lite tyngre frulle :o)


Då får vi syn på vägguret i köket. Det visar samma tid som mobilerna... som ju borde ha justerats automatiskt!!


Ah, det var visst inte den här helgen man skulle vrida om klockorna och med andra ord kommer denna historia att upprepas om några helger.


Jippi!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards