Alla inlägg den 10 juni 2009

Av Anniqa - 10 juni 2009 23:11

Ännu en dag...


Starten gick i arla morgonstund. For upp som ett jehu ur sängen och packade spikmattor som skulle postas, skrev ut lapp till arbetsförmeldingen, letade fram pengar som skulle bankas, gjorde kaffe och hällde upp i termosmuggen och sen bar det iväg mot Gävle där jag hade frukostmöte med en kollega i kombination med att jag hämtade hem lite grejor för hemkoken.


Var väl där i max 45 min och sen bar det iväg hemmåt igen. Stannade till på Hagsta och tankade och medan bensinen rann i kutade jag in på macken och snappade åt mej lunch.


Kom till Söderhamn typ en halvtimme efter beräknat och hetsade in på bussgods med fraktsedlar i högsta hugg. Gick som tåget. Spikmattorna postade!


Utanför arbetsförmedlingen var det helt sjukt mycket bilar. Det var helt sjukt med folk där också! MEN det gick som tåget där med, flöt på som bara den. Papper påskrivet och inlämnat!


Mot banken. Hur mycket folk som helst MEN inte en kotte vid insättningsmaskinen. Gick som tåget. Pengar bankade!


Hetsade vidare till Vågbro å hämtade tidningar och sen var jag framme i Skärså halv 1. Inte som sist jag jobbade där fem i. UNDERBART!


Jag hann räkna kassa, tända lysen, kolla runt, sätta på kaffe, dricka kaffe, dricka mera kaffe, äta upp mackan jag köpt, värma lite kaffe som kallnat, äta en glass, bygga om i min hylla, äta upp salladen jag köpt, sätta upp en massa skyltar, läsa dagboken, värma lite kaffe som jag hällde bort för det var så snuskigt, testa en till glass... också snuskig... och då kom det typ en kund. Sålde otroligt dåligt med allt under hela dan, utom lotter konstigt nog.


Nu är jag hemma igen, borde tvätta för i morgon ska jag massera massor och jag vet inte hur jag har det med handdukar. Orkar bara inte, det har varit för slött för att jag ska orka ladda om helt enkelt.


Tyskar kom in i butiken men vis av gårdagen höll jag snattran på mej! Jag sa "Tjena" när de kom, hörde att de babblade konstigt OCH hade sån tur att de inte frågade nåt och inte handlade nåt. Pustade ut ordentligt när de gått.


Nu har jag ätit en trave mackor och te. I morgon ska jag äta nyttigt och försöka hålla ett lagomt tempo, det är jobbigt när det blir sånt här växeltempo. Båda lägena sliter lika mycket på en sån som mej.


Nästan mest det sega tempot egentligen.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards