Alla inlägg under juni 2009

Av Anniqa - 8 juni 2009 11:44

Jag tycker att det är lätt att leva ibland!


Just nu är ett typiskt sånt där ibland.


Jag hade en massage mellan 8.30-9.30, nästa har jag mellan 13-14 och sen är det ett hopp till kl. 17 och då är det 2 på raken så jag borde vara klar vid halv 8 i kväll.


Just nu har jag kombinerat solning, tupplur och frukost ute på framsidan i solen. Vände på mej för en stund sen så jag inte blir tokbrun på framsidan och grönblek på baksidan. Det är ju en viktig sak att hålla koll på när man är fåfäng som en annan.


Morsan kom just och försökte bjuda mej på lunch men jag omförhandlade det till en middag kl 16 istället och VIPS slapp jag laga mat idag!


Men på tal om morgonens massage då. Hahaha... jag tyckte väl att tiden gick oerhört sakta men det visade sej att klockan fått fnatt och var 5 minuter i avgångstid för bussen som pinglan jag hade på bänken skulle med. Det blev ilfart till bussen och hon hann ju... men hur harmoniskt blev det där då?! Stackarn.


Det positiva var väl att behandlingen blev lite längre än väntat men som sagt, det är ju skönt om man hinner vakna till innan man ska flänga vidare. Suck....


Nu gick solen i moln... men då kan jag ju göra nåt vettigt istället för att ligga här som en säl. Tex dammsuga bilen!!!



Av Anniqa - 6 juni 2009 14:34

Jag tror inte att jag klarar testet om nån skulle komma hit och bedömma feng shui faktorn i mitt hem.


Ett exempel

I mitt sovrum (rummet för vila) finnes förutom en säng följande saker:

  • skitful hörnarbetsplats från Jysk med extremt mycket papper i högar, pärmar, cd-skivor i drivor... lösa gem, pennor, hålslagsapparat, häftapparat plus diverse liknande löst skit.
  • dator
  • laserskrivare
  • massagebänk (tack och lov ihopfälld)
  • klädbetjänt utan kläder just nu
  • en orbitrec, dammmig p.g.a oflitigt användande så här års
  • rullgardin, käckt lutad mot väggen eftersom den inte hunnit komma på plats efter drygt 3 år


Tidigare fanns även en tom resväska på garderoben och en säck till med kläder förrutom det som nu finns i garderoben (revolutionen påbörjades i garderoben efter den traumatiska upplevelsen inatt, se tidigare inlägg).


Blommorna i fönstret har dött och jag har inte köpt nya. Just nu finns en ensam saltstenslampa i fönstret som sägs ska rena rummet.


Jag säger LYCKA TILL till den stackarn!

Av Anniqa - 6 juni 2009 11:55

Men vilken #%@/"¤ natt!


Duschade med den där vanskliga dushen i går kväll innan jag skulle sova. Den höll även den gången men nu är sammanbrottet nära. Eftersom jag har flängt runt som en tandlös räv i en benhög hela veckan, och inte hunnit tvätta, var det lite skralt i trosförrådet. Jag orkade inte leta så intensivt heller utan tog ett par ur högen bara.


Dessa kalsingar är nu förpassade till soprummet eftersom de har givit mej en natt med svordommar och vakna perioder. De jävlarna var ju totalt felkonstruerade. De var oerhört lågt skurna, vilket gör att man känner sej smällfet. Magen hänger liksom över kanten. Sen var de ju för små också runt magen vilket förstärkte känslan av smällfethet. OCH som grädde på moset var resåren runt benen obefintlig så de liksom skar in i röven och glappade i största allmänhet. Fy för fan vad jag hatar såna kalsingar!


Eftersom man är trött när man ska sova orkade jag bara inte göra något åt situationen men det första jag sa till dottern i morse var "VILKA JÄVLA KALSINGAR - NU SKA DE JÄVLARNA DÖ!" Hon såg inte nämnvärt förvånad ut men det kan bero på att hon hört liknande uttryck gällande underkläder förr. Jag fixar inte strumpor som sitter åt heller.


Mormor Viola hade också trassligt med trosor eller vad man nu ska kalla det hon hade runt rumpan. Hon körde med den här modellen i bomull som var otroligt högt skurna (tänk upp till armhålorna typ) och med sydda kanaler för resårband i såväl ben som runt mage (bröstkorg).


Mormor var en aktiv kvinna och hade många vänner. Bil hade hon också, på den tiden en Toyota. En sommardag var hon och några andra tanter utbjuden till en väninna och så ringer det en bekant gubbe och berättar att han har nyfångad strömming som tanterna kan få bara nån kommer och hämtar dem. Mormor hastade.


Det var grusväg där hon for fram och på vägen tillbaka till tanterna fick hon punka på bilen. Mormor var inte bangen på att be om hjälp utan hon stoppade en yngling som fick hjälpa  henne byta däck. För att få fram reservdäcken fick hon ta i och lyfta bort den stora påsen med strömming. Iiiiiii tog hon och DÅ HÄNDE DET! Resåren i midjan (armhålorna) brast av kraftansträngningen och med ett SWOOOSCH hissades gardinen ner så att säga. Mormor bar vid detta tillfälle en oerhört somrig och kort klänning som framhävde hennes pinnsmala ben och med tanke på den väl tilltagna höjden på hennes trosor var det ett faktum att överkanten på trosorna nu lite förargligt kikade fram under klänningen. Kom ihåg att ynglingen bytte däck och hade grodperspektiv på tillvaron...


Mormor fintade honom så gott det gick och gladdes åt befintlig resår runt benen i alla fall. När hon skulle berätta om den här händelsen skrattade hon så himla mycket att det knappt gick att höra vad hon sa. hahahahhaa.... den kvinnan hade humor hon!


Undrar om det finns såna där benkläder att få tag på nu också?!


På bilden: Mat-Tinas troschock i TV. Jag får ångest bara jag ser de där... GUD SÅ OBEHAGLIGA DE SER UT!



Av Anniqa - 5 juni 2009 22:07

Tandborste byter jag ofta.

Lakan byter jag ofta.

Kalsingar byter jag jätteofta.

Hur ofta bör man byta duschslang?


Jag har bott i nuvarnade lägenhet i lite drygt 3 år nu. Ganska snart efter det jag och dottern flyttat hit införskaffade jag ett liiiite fränare duschmunstycke än standardmodellen och till det följde väggfästen och en slang. Slangen är sådär metallisk liksom. Inte som standardmodellen för de här lägenheterna som är i nikotingult gummi.


Nu kan man fundera på hur mycket slitage det kan bli på en sån här slang. Man gnager ju inte direkt på dem och man viker dom inte dubbel. De hänger så att säga fritt mellan väggfästet och blandaren och LIK FÖRBANNAT har jag köpt 2 nya efter det jag bytte till den där lyxvarianten.


En idé jag har är att man liksom snurrar duschen åt samma håll jämt när man tar ner den och sätter upp den och att den liksom blir vriden till en spiral (som när man styker, eller förr när det var sladd på telefonerna...) Men det är bara det att jag brukar snurra upp den jämt för annars så sprutar allt vatten in i duschdraperiet... Nä, jag fattar inte hur de kan gå sönder hela tiden!


I går när jag duschade såg jag att även den här senaste slangen är på g att ge upp. Det är bara en tidsfråga innan den släpper och man har vatten i hela badrummet. Spännande/irriterande!


Nu funderar jag på den här modellen, den har inte nån slang men det verkar ingå en redigan karl att hålla sej i. Undrar om man får välja färg?

Av Anniqa - 4 juni 2009 22:41

MEN vilket skitprogram!


I kvällens rafflande avsnitt handlar det om grannar som inte kan komma överens om vem som ska klippa häcken på mitten, (den svåra biten som man inte vet vem som ansvarar för) grannar som pekar finger och grannar som inte kan prata utan hänvisar till skrivelser och paragrafer.


Gud så trist!

Av Anniqa - 4 juni 2009 13:36

Jag är ju till vardags en soldyrkare men jag måste säga att jag tycker det är skönt med skitväder ibland också.


Som idag tex. Jag ska iväg och massera på eftermiddan och har hasat runt här hemma och fixat lite med ditt och datt. Hade det varit kanonväder hade ju inte det varit så roligt.

Nu ser jag fram emot en kväll i soffan med dottern. HOPPAS att det går nån bra film!

Av Anniqa - 3 juni 2009 01:03

Idag var det säsongsstart för mej i Skärså. Vi har ju en liten butik där ute på somrarna. "Vi" är gänget som annars har Krukmakeri & Hantverk inne i Söderhamn. Ja, det har vi på sommaren med men då utökar vi med sommarstuga eller vad man ska säga. Albert heter stället i alla fall.


Jag kom ut åt helvete för sent idag. Förra året var jag noga med att alltid ha gott om tid på mej innan jag öppnade eftersom det är en del som ska göras och kollas igenom. Man ska kolla att kassan stämmer i starten, plocka fram tidningar och kolla att de stämmer överens med följesedlar, man ska tända 2 miljoner små lampor och plocka fram listor för försäljningen osv osv.


Jag kom ut på plats 5 i 1. Vi öppnar kl. 1.


Vilken jääädra rivstart det blev. Nån minut efter jag hade kollat igenom det viktigaste ramlade det in en hel hög med folk. Det var ett gäng som var på besök från Stockholm. De hade visst bott i Rengsjö och nu hade de käkat i Skärså på Albertina och kikade in till mej på Albert innan de skulle fara hemåt igen. De handlade som bara tusan! Jättekul var det. När de åkt kokade jag kaffe och pustade ut lite.


Jag tog med mej pärmen med "att göra" och kollade om jag missat nåt, och det är klart jag hade det men inte nåt livsviktigt. Dessutom skulle vi ha möte på kvällen så jag kände liksom på mej att jag skulle kunna fråga om hjälp av de andra.


Dagen förflöt bra tycker jag åsså vid halv 6-tiden kom de andra utramlande en efter en. Himla roligt!!! Lika kul att träffa alla och nu är det banne mej sommar! Jag hade nån idé om att springa emellan lite mellan mötet och butiken men då visade det sej att SÖREN, av mej kallad "Sören Charmören" var med! Han skötte butiken under hela mötet och inte nog med det: han räknade kassan, fixade så allt stämde och kort sagt räddade hela situationen och kvällen. Jag hann med att hämta dottern som varit på bio, jag hann hem och greja lite med fakturor och jag slapp missa ett möte med trevliga människor.


Jag har sagt det förr och jag säger det igen: "Alla borde ha en egen Sören!"


På bilden: Albert i Skärså. Läs mer på www.krukis.se

Av Anniqa - 2 juni 2009 20:14

Chattade med en viss dam i släkten och fick reda på en världsnyhet! 


L säger (20:06):

jag har kille


Anniqa säger (20:06):

ojsan!


Anniqa säger (20:06):

är han snygg?


L säger (20:06):

jag vet


L säger (20:06):

ja nå in i helvete


Anniqa säger (20:07):

HAHAHA


Anniqa säger (20:07):

vad bra, det är min med hörrö


L säger (20:07):

bra


Anniqa säger (20:07):

när blev ni ihop då?


L säger (20:08):

i går


Anniqa säger (20:08):

aha, var det han som frågade eller var det du?


L säger (20:09):

HAN


Anniqa säger (20:09):

men det är ju OTROLIGT


L säger (20:09):

jag vet


Anniqa säger (20:10):

har du inte nåt kort på snyggingen?


L säger (20:10):

nopp


Anniqa säger (20:10):

vilken klass går han i då?


L säger (20:11):

i min klass han heter xxxxx


Anniqa säger (20:11):

häärligt


L säger (20:11):

japp


Anniqa säger (20:11):

går ni 3:an eller 4:an?


L säger (20:12):

3.an som jag


Anniqa säger (20:12):

jaha, man får se fram emot bröllop snart då?


L säger (20:12):

men pucko


Anniqa säger (20:13):

??


L säger (20:13):

jag ska ju fylla 10 jag är för liten


Anniqa säger (20:14):

jamen det har du ju rätt i! jag trodde ju förstås att man var för liten för att vara ihop också när man går i 3:an men jag är ju lite mossig


Anniqa säger (20:15):

nämen grattis hörrö!!!


L säger (20:15):

tack

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards