Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Anniqa - 25 maj 2009 12:30

Jag var ju i Ljusne på Hälsomässa i helgen. Eller... mässa... det var jag och några till som envisades med att finnas tillgängliga på Folkets Hus under några timmar. Dåligt med folk var det och det KAN ju ha att göra med att det samtidigt pågick s.k återvändardagar i Söderhamn. Återvändardagarna har jag inte förstått grejen med riktigt... Man ska alltså ha en fest för folk som lämnat kommunen? Knepigt. Alltså, inte helt otrevligt men kanske lite underligt tycker jag. Kommer folk verkligen hem till Söderhamn just för att det är återvändardagar eller är det bara nåt man hoppas på?


Samtidigt var det cruising (stavas det så?!) också och det har ju blivit jättepoppis. Kul för de som gillar gamla bilar men ligger det inte lite fel i tiden att okynnseåka och spy ut avgaser en hel kväll? Jag förstår att man måste åka dit och hem men har man inte mera kontakt om man parkerar? Eller är det det de gör? Parkerar och går runt och tittar på varandras finbilar?! Berätta nån som vet.


I alla fall så var ju jag i Ljusne. Så var även lokaltidningen. Hoppades att jag skulle försvinna i hanteringen när de hade så mycket annat på G i stan men inte då... Måste ha varit rätt dött på stan. Här har vi det stora reportaget från Ljusne:  http://www.hemkokat.nu/images/ljusne_massa.jpg


Fin bildtext: "Barbro och Sonja Olsson luktar nyfiket på ullfettsalva som ska vara bra mot självsprickor. Anniqa Löfgren upplyser om att får inte har självsprickor"


Tack Daniel Nilsson!

Av Anniqa - 25 maj 2009 00:46

Vaknade 20 över 10 i morse. (inser nu att det var i går) Gud vad skönt det är att vara sådär riktigt utsövd. Jag bestämde på direkten att det skulle få bli en bra dag :o)


Först bar jag iväg till Lenningen (http://www.hantverkspaviljongen.se) för att fylla på lite grejor. Det hade visst gått iväg två spikmattor bara i går och det är kanon eftersom jag har handlat in extremt mycket grejor nu och vill ha tillbaka lite stålars i firman igen. Fick sällskap av glad och sprallig kompis medans jag, fortfarande med morronfrissa, grejade lite.


Sen åkte jag hem och satte mej ute med kaffe, bikini och bredbara datorn för att lösa MELODIKRYSSET. Missade ju det i går eftersom jag var så seg men det går att lösa i efterhand. En biefffekt av att göra det här ute är att det lockar till sej nyfikna. Efter en stund kom  dottern och hennes kusin hem för att hämta badbrallor. Jag lyckades få dem att stanna hemma med mej istället och vi började lite smått med krysset igen... men då hör ju jag så jädra dåligt att det inte funkade. Vi la ner projektet.


När vi suttit ute en stund kom jag på det: "Vi åker till Fagersand!"

Fagersand är mitt favoritställe. Det ligger vid sjön Bergviken och har solen från rätt håll, härlig sand och tja, jag bara trivs där. Jag brukar vara först på plats och sist därifrån när jag har möjlighet till det.


Dottern badade vi andra är ju förnuftiga/fega så vi avstod. Det KAN ha varit 15-16 grader. Iskallt alltså.


Sen blev det mat. Ungsbakad lax m hemmagjorda klyftpotatisar. Till detta en kall sås bestående av filmjölk, lite dipmix (dill/gräslök) en klick majonnäs, dill och kräftstjärtar. Den du!


Sen slank några grannar till in och pratade, köpte spikmatta, lät mej provsmaka nån smaskig broccolimos, visade sonsonens nya hund, talade om att tvättstugan snart var ledig... och dottern och jag löste till sist melodikrysset. Plättlätt var det den här gången!


För att dega vidare kollade vi på film med mutanter och jag klistrade lite etiketter på burkar som ska till Piteå i morron.


Härlig dag kort sagt!


Ang. bilden: ja, jag funderar på att ta bort nagellacket -det lilla som är kvar...


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards