Alla inlägg under maj 2009

Av Anniqa - 17 maj 2009 15:22

Haha! Vad kul det här är!


Nu har jag varit med blogg i snart 2 veckor och det har varit in 100 pers och kikat. Det var inte illa! Jag återkommer med nya rapporter vartefter det ploppar upp saker i skallen.

Av Anniqa - 16 maj 2009 08:26

Många var det som hade såna nu i vintras. De kan vara ganska så tuffa tycker jag!


Jag var på en liten julmässa i Ljusne strax före jul och hamnade bredvid en dam som stickade så det yrde kring henne. Hon hade en sjujäkla fart och fint blev det som hon fick till också. Hon hade en olivgrön Åremössa som jag genast blev förtjust i men eftersom jag gärna ville ha en halsduk också så beställde jag ett kit av henne. Det är ju svårt att få exakt samma färgom man inte köper garnet samtidigt så därför tyckte både hon och jag att det var bättre att hon fick ta allt mitt på en gång. Gudars vilken fin färg det var det där.... ååå vad jag längtade tills jag skulle få min fiiina mössa!


Det tog två dagar så ringde hon och hade mina grejor klar! Snacka om tempo! Halsduken är ganska rejält lång och hon hade inte ens garnet hemma när jag gjorde min beställning. Klart imponerande!


Ni minns olivgrönt... snarare modell-lera-grönt? Kom gärna med förslag på vad man kan kalla färgen. Annars tycker jag inte alls att jag ser galen ut på det här kortet....


Klicka här så får du se: http://www.hemkokat.nu/tokgrön.jpg


Av Anniqa - 15 maj 2009 21:36

Så har vi bestämt att den ska heta -båten.

Uppkallad efter sin förra ägare som mot lite korvpengar valde att skiljas från sin gamle ark.


Den har väl inte direkt utseendet för sig den här båten men bara den har flytförmågan kvar så känns det som en välkommen ägodel


Tid och plats för sjösättning/dop kommer att meddelas.

Av Anniqa - 14 maj 2009 21:53

Halkade dit ordentligt ikväll.


Jag lagade mat till dottern och hennes far som varit på nåt möte ang dotterns körkort. Eller just ang att hon ska börja övningsköra i alla fall.


Modern kom också hit och då drack hon å jag vin till laxen. Sen kom Jennie (den lilla räven) med en kortlek... så jag har tillbringat kvällen med att spela UNO eller vad det hette vid köksbordet.


Nåja, jag är ju lite småpackad och jag vann visst nån gång också så helt genomdåligt var det då inte.

Av Anniqa - 14 maj 2009 17:53

Nu har jag också lämnat in min deklaration, eller rättare sagt... jag har varit in till den FANTASTISKA människan som trasslar med mina papper.


Det är tur att man kan få hjälp med saker man inte är så bra på. Ponera bara om man skulle vara tvungen att laga bilen själv, klippa håret på sej själv, sy alla sina kläder eller bygga sina egna möbler hela tiden?! Jag tycker att det är lika självklart som att man tar hjälp med såna saker att man kan få släppa det här med bokföring och deklarationer.


Det är värt varenda krona att bara kunna pusta ut och göra nåt som man är bra på istället kanske... man ska så att säga fokusera på sin kärnverksamhet!

Av Anniqa - 13 maj 2009 21:54

Sov jättedåligt inatt. Förmodligen delvis för att jag sov så länge dan innan. Försökte på alla sätt somna och låg kors å tvärs på spikmattan, var upp och kissade, drack vatten, la mej åt andra hållet, bytte kudde...


Sen ringde klockan och vips var jag dödstrött.


Masserade i Bergvik med första kunden kl 8. Sen var det en trevlig fikapaus med kund nr 2 innan jag åkte in till stan med avbrott för en nästan ändå trevligare snabblunch.


Därefter bar det av till Skärså för uppackning i sommarbutiken. Sen jagade jag dotterns buss så hon fick hoppa av efter vägen och åka med mej hem till henners far som hade maten på gång. Åt henne... :o( 


Klämde i mej några ägg och åkte till Lenninge där vi hade Motorhistoriker på kvällsfika. Himla trevligt gäng! 22-25 bilar tror jag det var där, alltså veteranbilar. Sen var ju min bil där också men de andra sa att den inte räknades. Hmmpf.


Kom i alla fall hem nyss och nu är det te med dottern innan jag tänker ramla i säng och SOVA!


På bilden: Hantverkspaviljongen i Lenninge. www.hantverkspaviljongen.se

Av Anniqa - 12 maj 2009 23:08

Tusan vad det gick undan.


Bild kommer med lite tur i morgon.

Av Anniqa - 12 maj 2009 16:39

.... och nu har jag hittat en!


Har försökt ringa ägaren till båten i fråga idag men utan framgång. Har även SMSat men jag är rädd att han inte begriper sej på såna moderniteter.


Håll tummen!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards